Jack van Gelder uit snoeiharde kritiek op Leonne Stentler: 'Dat meen ik echt!'

9 januari 2024, 18:10
Foto: © Imago

Jack van Gelder vindt het onbegrijpelijk dat Leonne Stentler een prominente rol heeft bij Studio Sport Eredivisie. Sinds kort voorziet de 37-jarige Stentler de traditionele Eredivisie-samenvattingen van haar analyses. Vooralsnog kan zij niet rekenen op veel positieve kritieken.

Ook Van Gelder vindt de toegevoegde waarde van Stentler beperkt. "Ik vind het onzin dat zij er op de zondag bij moet staan. Dat meen ik echt", begint de oud-presentator maandagavond aan tafel bij De Oranjewinter. "Studio Sport van 19.00 tot 20.00 uur is topsport."

Artikel gaat verder onder video

Jan Slagter vindt dat de Eredivisie-samenvattingen gepresenteerd moeten worden door Tom Egbers, die in maart (tijdelijk) door de NOS aan de kant werd geschoven na een artikel in de Volkskrant, waarin de presentator werd beticht van pestgedrag en intimidatie op de werkvloer jegens een stagiaire met wie hij eerder een affaire had. "Natuurlijk hoort Tom Egbers daar te staan", is Van Gelder het met zijn tafelgenoot eens.

Het is volgens Slagter 'misdadig' wat de NOS met Egbers doet. "Hij heeft een hartinfarct gekregen door alle commotie en in het ziekenhuis gelegen. Men is ten einde raad. Ik hoop dat de NOS eindelijk een keer zegt: Tom kom terug. Hij heeft vanaf 1985 bij de NOS gewerkt en moet nog zeven à acht maanden. Laat die man via de voordeur vertrekken. Geef hem nog een kans. Wat er is gebeurd, is van vijftien jaar geleden en het is een privékwestie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    39
    + 1
avatar

Studio Sport moet een kopie van The MOTD, waarin oud topvoetballers technische toelichtingen geven op spelsituaties of een kopie van Aktuelle Sportstudio van de ZDF. Geen oubollige Egbers of soortgelijke oudgedienden meer, zij zijn gedateerd en hadden nooit top voetbal gespeeld.

Swiebertje
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

Egberts is gewoon klaar. Niks voordeur of achterdeur of wat dan ook. Hij is er op een vuile manier uitgeschopt, maar terug kan niet meer. Laat die man mooie docuutjes maken. En Van Gelder kan beter in bad gaan zitten.

Gusa
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

Jack van Gelder zweert bij spraytanbehandelingen van Calvé.

Fred Molenaar
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Ik vind Stentler een draak van een commentator....waait met alle winden mee. Trapt alleen maar open deuren in.. en ziet er vaak uit als agent Bollenraper. Laat vrouwen lekker de damescompetitie doen...en de kenners onder de mannen de mannencompetitie....of zit de NOS nog niet aan hun vrouwenquota ;-))

KROTJE
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Jack van Gelder de gedateerde tv-man zegt dit en vindt dat. Jack kan beter zijn sigaren op de eerste verdieping van Hajenius aan het Rokin in Amsterdam blijven roken, laat Jack nou eens zijn meningen voor zich houden ja.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen