Opvallend: ESPN zette streep door nieuwe datum USV Hercules – SC Cambuur

19 januari 2024, 17:10
Foto: © ProShots

De afgelaste bekerwedstrijd tussen USV Hercules en SC Cambuur wordt hoogstwaarschijnlijk donderdagavond ingehaald, zo laat Hercules-teammanager Robbert van Geelen weten tegenover het Algemeen Dagblad. Vermoedelijk zal er op 25 januari worden afgetrapt om 20.00 uur op sportpark Zoudenbalch.

Kort na de afgelasting van donderdagavond werd komende dinsdag gezien als geschikte dag om het bekerduel in te halen. Dit bleek echter niet haalbaar, vertelt Van Geelen. “De politie en gemeente Utrecht wilden zekerheid dat er dan kon worden gespeeld. Voor dinsdag wordt er echter veel regen voorspeld, dus die garantie kon niemand geven.”

Artikel gaat verder onder video

Ook op woensdag kon het bekerduel niet ingehaald worden. Dit heeft te maken met de rol van ESPN. De voetbalzender ging niet akkoord met woensdag als speeldag, omdat dan al de bekerwedstrijd tussen Feyenoord en PSV op het programma staat. Daardoor bleek donderdag de juiste optie.

Voor Cambuur heeft de nieuwe inhaaldatum ook gevolgen. De wedstrijd tegen hekkensluiter TOP Oss, die voor vrijdag 26 januari op de planning stond, wordt verplaatst naar maandag 29 januari. Hercules zou komend weekend spelen tegen Hoogeveen, en volgende week tegen Harkemase Boys, maar ook die wedstrijden zijn naar een later tijdstip verplaatst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BertSchook18
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Maak ESPN uit wanneer er gespeeld gaat worden deze week zijn er 2 of 3 wedstrijden op een avond gespeeld is de KNVB geen eigenbaas meer? Rot op ESPN

Cookee
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Er is veel goed aan ESPN, maar KKD clubs moet je ook live kunnen zien. Geef clubs anders de optie zelf een stream op te zetten. Dat het donderdag wordt is prima ik gun ESPN dat voordeel. Maar gunnen ze ons ook live-streams in de competitie?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen