Vandaag Inside misgunt één Eredivisionist succes: 'Ik ben blij dat ze niet wonnen'

22 januari 2024, 22:59
Foto: © Vandaag Inside

De analisten van Vandaag Inside hebben geen medelijden met AZ na het puntenverlies tegen PEC Zwolle (2-2). Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee gunden de Alkmaarse club wel een uitglijder in de eerste wedstrijd na het ontslag van trainer Pascal Jansen.

Derksen spreekt in het programma zijn ‘irritatie’ uit over de directie van AZ. “Die honkballer (Robert Eenhoorn, red.) en die mislukte linksbuiten die nu technisch directeur is (Max Huiberts), die sturen een goed functionerende, zich correct gedragende trainer weg omdat zij winst moeten maken en de goede spelers moeten verkopen”, zegt Derksen.

Artikel gaat verder onder video

“Dan zetten ze een Belg (Maarten Martens, red.) neer zonder enige uitstraling en ervaring. Het kan rancuneus klinken, maar ik was blij dat ze zondag niet wonnen”, doelt hij op het gelijkspel tegen PEC Zwolle. Van der Gijp staat er hetzelfde in. “Dat krijg je ervan. Dat heb ik ook.” Presentator Genee vult aan: “Zo zat ik er ook naar te kijken. Toen PEC Zwolle voor kwam, dacht ik: lekker, daar vraag je om.”

Het gelijkspel tegen PEC volgde op nederlagen tegen PSV (0-4) en FC Twente (2-1). AZ heeft 34 punten en staat vierde: de Alkmaarders hebben een voorsprong van drie punten op Ajax en een even zo grote achterstand op FC Twente.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Oud keeper
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Wat een kinderachtig stel infantiele gasten zijn het toch die GG en D.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen