Vito Wormgoor keert na zeven seizoenen terug op Nederlandse velden

29 januari 2024, 14:10
Foto: © Imago

Vito Wormgoor staat op het punt om terug te keren op de Nederlandse velden. Volgens Voetbal International tekent de 35-jarige spoedig een contract bij SC Cambuur, nadat de verdediger eerder al nadrukkelijk gelinkt werd aan ADO Den Haag. In Leeuwarden moet hij de defensie van trainer Henk de Jong van extra ervaring gaan voorzien.

Vorige week maakte het X-account TransferNieuwsNL al melding van een aanstaand akkoord tussen Wormgoor en Cambuur en dat nieuws wordt maandagmiddag ook door Voetbal International naar buiten gebracht. Volgens het medium hadden verschillende clubs uit Nederland interesse in de routinier, maar heeft SC Cambuur uiteindelijk aan het langste eind getrokken. De deal is nog niet volledig rond, maar club en speler hopen de komende dagen een volledig akkoord te bereiken.

Artikel gaat verder onder video

Als Wormgoor zijn contract in het Cambuur Stadion ondertekend, betekent dat de 35-jarige voetballer na ruim zeven seizoenen terugkeert op de Nederlandse velden. Na periodes bij De Graafschap, ADO Den Haag en FC Utrecht was Wormgoor de afgelopen jaren voornamelijk actief in het buitenland. Zo kwam hij uit in Noorwegen en in de Verenigde Staten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Is die gast geen kooivechter ?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen