Perez ziet Nijhuis iets heel opvallends doen, vlak voor 2-0 van Feyenoord

8 februari 2024, 14:23
Foto: © ESPN

Een opvallend moment voorafgaand aan de 2-0 van Feyenoord tegen AZ in de bekerwedstrijd van woensdagavond. Scheidsrechter Bas Nijhuis liep een speler van AZ in de weg, zo merkte Kenneth Perez op.

Feyenoord besliste de wedstrijd vijf minuten voor tijd. Igor Paixão trok vanaf de linkerflank naar binnen en bediende Mats Wieffer, die Calvin Stengs aanspeelde met een steekpass. Stengs vond aan zijn rechterzijde Bart Nieuwkoop, voor wie het een koud kunstje was om de 2-0 binnen te werken. Perez zag echter dat Nijhuis in de weg stond bij Kristijan Belic, toen Belic probeerde om Paixão van de bal te zetten buiten het strafschopgebied.

Artikel gaat verder onder video

“Goed blok van Nijhuis. Kijk: zo blok je bij een corner”, zegt Perez lachend in de studio van ESPN. “Belic wordt geblokt door Nijhuis. Ik zag dat Nijhuis sowieso wat moeite had met zijn looplijnen. Hij stond een paar keer in de weg in de wedstrijd. Hier wordt Belic toch verhinderd om even iets te doen bij Paixão.”

© ESPN

Pierre van Hooijdonk geeft bij het zien van de beelden toe: “Ik zou ook pissed zijn.” Perez antwoordt: “Ja, toch? En niemand van AZ die er iets van zegt.” Uiteindelijk heeft Van Hooijdonk meer oog voor de schoonheid van het doelpunt. “Een geweldige bal van Wieffer. En een mooie actie van Paixão. Stengs geeft gewoon het balletje breed: twee tegen één. Schitterende aanval.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Performance
Link gekopieerd!
  20
  + 1
avatar

Kenneth Perez heeft een afstraffing meegemaakt van zijn geliefde cluppie AZ, door 2 verdedigers te kijk gezet, ja Perez, dat is even slikken en niet of heel moeilijk te verteren

Hans Vleghert
Link gekopieerd!
  17
  + 1
avatar

Perez probeert al weken Feyenoord in diskrediet te brengen met negatief geklets. Net als Wesley Sneijder proberen ze Feyenoord uit evenwicht te krijgen.met eigen belang.

Hans Vleghert
Link gekopieerd!
  17
  + 1
avatar

Zoeken elke keer naar momenten om Feyenoord te kwetsen nu is het weer Nijhuis Die een terecht goal afkeurd. Immers die Kale stond niet buitenspel.

gtsb
Link gekopieerd!
  17
  + 1
avatar

Mee eens maar laat ze lullen . We hebben gewonnen maar die nijhuis is voor elke wedstrijd een verschrikking

flaco
Link gekopieerd!
  18
  + 1
avatar

Grappig, die verontwaardiging bij Feyenoord-supporters. Als ze de scheids mee hebben moet er niemand zeuren. Als ze hem een keer tegen hebben hebben ze het een jaar erna er nog over. Jankerd Slot voorop.

Okkie
Link gekopieerd!
  5
  + 1
avatar

Die tokkies uit Rotterdam....mag een Neus wel zeggen met zo'n grafpubliek, en z'n zogenaamde supporters, de boefjes van f-side....die alleen een statement kunnen maken door hun eigen glazen in te gooien....

KingJacobus.
Link gekopieerd!
  4
  + 1
avatar

Die paupers uit 020 hebben het janken uitgevonden.

0laf
Link gekopieerd!
  18
  + 1
avatar

Al hadden ze nog 3 uur gevoetbald. AZ was niet gevaarlijkk geworden.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen