Isaac Babadi blijft in Nederland en laat twee Europese grootmachten teleurgesteld achter

29 februari 2024, 14:08
Foto: © Imago

Het is inmiddels duidelijk dat Isaac Babadi (18) ook volgend seizoen is te bewonderen in de Eredivisie. De middenvelder, die naar alle waarschijnlijkheid zijn contract gaat verlengen bij PSV, stond echter op de radar van onder meer Atlético Madrid en AC Milan.

Bij die clubs kon Babadi ‘zeer goed verdienen’ schrijft Voetbal International donderdagochtend. “Bij bijvoorbeeld VfB Stuttgart en Atlético Madrid, terwijl ook AC Milan een duidelijk plan met de middenvelder had in een constructie met Monza. Maar Babadi en zijn zaakwaarnemers kiezen voor ontwikkeling en vinden de stap naar het buitenland veel te vroeg”, valt er te lezen.

Artikel gaat verder onder video

Babadi heeft dus de keuze tussen PSV en Feyenoord. FCUpdate-journalist Mounir Boualin en diverse andere media wisten al dat de Eindhovenaren de beste papieren hebben. De huidige koploper van de Eredivisie voerde een positief gesprek gehad met Samuel Babadi, de zaakwaarnemer van de aanvallende middenvelder.

Daarnaast zou PSV verwondering hebben voor de handelwijze van Feyenoord rond een transfer met Babadi. De Rotterdammers hebben in aanloop naar de topper van aanstaande zondag gepoogd om het talent te verleiden tot een overstap. Het heeft er alleen alle schijn van dat die overstap niet gaat plaatsvinden.

Transfersoap Babadi

Het grote talent werd de afgelopen tijd in verband gebracht met onder meer Ajax en Feyenoord. Vooral de regerend kampioen van Nederland zou erg gecharmeerd van hem zijn, maar het is mogelijk nu toch weer PSV dat op poleposition ligt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen