Verwondering bij PSV over handelwijze Feyenoord rond transfer

29 februari 2024, 11:07
Foto: © Imago

PSV verwondert de handelwijze van Feyenoord rond Isaac Babadi, zo meldt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad donderdagochtend. De Rotterdammers hebben in aanloop naar de topper van aanstaande zondag gepoogd om het talent te verleiden tot een overstap. Het heeft er alleen alle schijn van dat die overstap niet gaat plaatsvinden.

FCUpdate-journalist Mounir Boualin wist dinsdagavond al te melden dat PSV dicht bij een contractverlenging met Babadi is. De huidige koploper van de Eredivisie had een positief gesprek gehad met Samuel Babadi, de zaakwaarnemer van de aanvallende middenvelder. “Het heeft er nog altijd alle schijn van dat Babadi zijn contract bij PSV voor het duel met Feyenoord gaat verlengen tot medio 2028”, schrijft het ED donderdagochtend.

Artikel gaat verder onder video

“Bij PSV is er verwondering over de handelwijze van de Rotterdammers, die zelfs tot zeer recent en in aanloop naar de topper van zondag hebben gepoogd om het talent te verleiden tot een overstap”, weet Elfrink nog meer te vertellen.

PSV deed Babadi in de tussentijd meerdere aanbiedingen, maar van een akkoord wilde het maar niet komen. Daar lijkt nu verandering in te komen. Beide partijen hebben een ‘positief’ gevoel overgehouden aan de gesprekken van dinsdag. Het grote talent werd de afgelopen tijd in verband gebracht met onder meer Ajax en Feyenoord. Vooral de regerend kampioen van Nederland zou erg gecharmeerd van hem zijn, maar het is mogelijk nu toch weer PSV dat op poleposition ligt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Mike
Link gekopieerd!
  21
  + 1
avatar

Want over iemand met een aflopend contract, waarbij Stewart zelf heeft gezegd dat de bal bij de entourage ligt, mag niet worden geïnformeerd? Zelfs bij iemand met mijn bescheiden talenten wordt regelmatig geinformeerd (via Linked) of ik beschikbaar ben. En ja, ik praat ook met ze. Weet ik gelijk hoe ik in de markt lig. Babadi heeft gewoon gekeken waar hij het meeste kan verdienen en ik vermoed dat Feyenoord waarschijnlijk niet een beter contract heeft geboden (helaas).

KROTJE
Link gekopieerd!
  21
  + 1
avatar

Beste Mike, deze zaak is een 'binnenlandse' Feyenoord/PSV aangelegenheid en doorgaans bemoei ik me er als Ajacied niet mee. Ik wil alleen kwijt dat Feyenoord blij mag zijn deze balkwast niet binnen gehaald te hebben. Deze Babadi lijkt mij als persoon een ettertje, onbetrouwbaar, dit is mijn aanname. Je weet nooit wat voor onrust dit spelertje binnen Feyenoord teweeg kan brengen, eigenlijk is hij een soort Ihatarren light behalve dan in ander opzicht.

Mike
Link gekopieerd!
  15
  + 1
avatar

Dat neem ik van je aan. Obv statistieken zou Feyenoord het een versterking vinden maar voor de rest heb ik geen idee. Volgens media gaat hij verlengen, dus dat acheelt dan ala je gelijk he .

KROTJE
Link gekopieerd!
  7
  + 1
avatar

Als Babadi mij gepest zou hebben vroeger dan kreeg hij een flinke trap van mij en dan hield ik mij er nog in. Wat bekrompenheid betreft pas ik me aan de andere reageerders zoals aan jou Bean ouwe Stratumeindzuiper..

Technico
Link gekopieerd!
  15
  + 1
avatar

Selectieve verontwaardiging. Misschien niet netjes, maar ze doen het allemaal....

John Koekkoek
Link gekopieerd!
  9
  + 1
avatar

Dat doet psv zelf toch ook

Swiebertje
Link gekopieerd!
  6
  + 1
avatar

Yes!! 11 punten mag ook🤣

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen