Steven Berghuis verhuurt appartement in Rotterdam: maandelijkse huurprijs is gigantisch

5 februari 2024, 17:24
Foto: © Imago

Steven Berghuis voetbalt al enkele jaren niet meer voor Feyenoord en blijkt inmiddels ook geen behoefte meer te hebben aan zijn appartement in Rotterdam. De aanvaller van Ajax heeft zijn luxe appartement te huur aangeboden, zo weet Bekende Buren.

Het hoekappartement, gelegen aan de Cruise Terminal, bevindt zich op de 27ste etage van een groot appartementencomplex en biedt een fraai uitzicht over de Maas en de skyline van Rotterdam. De woonoppervlakte bedraagt 150 vierkante meter. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer, grote raampartijen en twee slaapkamers. Het appartement wordt volledig gemeubileerd verhuurd.

Artikel gaat verder onder video

Aan de woning zit uiteraard een flink prijskaartje. De huurprijs is 3950 euro per maand, terwijl de huurder ook een waarborgsom dient te betalen van drie maanden aan huur, ofwel 11.850 euro. Het huren van een parkeerplaats kost nog eens 250 euro per maand.

Berghuis kocht het appartement in 2017 voor een bedrag van 715.000 euro. Hij had zich destijds net verbonden aan Feyenoord, waar hij uiteindelijk vier seizoenen bleef voetballen.

Foto’s van het appartement zijn te vinden op de website van Bekende Buren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen