Valentijn Driessen genadeloos voor 'energieloze' coach: 'Hij heeft de uitstraling van een dode mol'

12 februari 2024, 23:14
Foto: © De Telegraaf

Valentijn Driessen is niet onder de indruk van AZ-trainer Maarten Martens, die in Alkmaar het stokje overnam nadat Pascal Jansen werd ontslagen. De trainer, die sinds zijn aanstelling nog niet won met de Alkmaarders, wekt volgens de verslaggever van De Telegraaf de indruk dat hij geen energie heeft.

Driessen constateert in de podcast Kick-Off van De Telegraaf dat het bij AZ niet beter gaat sinds de trainerswissel: “Als je ziet wat er allemaal ontbreekt bij AZ...", verzucht de sportverslaggever. "Dan zet je twee jeugdtrainers neer. Het is leuk om te denken dat je zelf ook trainers kan opleiden, en op zekere hoogte deed AZ dat ook wel met Arne Slot bijvoorbeeld, maar dat blijft niet zo doorgaan", maakt Driessen de clubleiding van de Alkmaarders duidelijk.

Artikel gaat verder onder video

De journalist denkt dat AZ veel meer behoefte had aan een ervaren oefenmeester in plaats van aan een onervaren coach als Martens: "Martens is nog helemaal niet lang trainer. Ze zijn bij AZ helemaal weg van Jan Sierksma (assistent-trainer, red,) omdat hij het met het jeugdelftal goed heeft gedaan, maar het is natuurlijk een jeugdtrainer", stipt Driessen aan, die zich naast de slechte prestaties ook om een andere reden enorm stoort aan Martens.

“Als je Martens ook na afloop van wedstrijden ziet. Als je van iemand moedeloos wordt, dan is het wel van de uitstraling van Maarten Martens", zegt de journalist. “Hij heeft echt de uitstraling van een dode mol. Daar ga je als speler natuurlijk geen gas voor geven", denkt Driessen. "Martens toont geen enkele energie", is zijn conclusie.

Ben jij het eens met Valentijn Driessen?

Laden...
302 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Oud keeper
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Gezien de oogopslag van de heer Driessen, daar lijkt de fut ook uit.

Huupiehup
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Benieuwd hoe Valentijn zichzelf analyseert. Altijd maar afgeven op een ander en zichzelf tot standbeeld van de journalistiek verklaren.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen