Van der Gijp smult en lacht wereldster keihard uit: ‘Dit vind ik goed, dit vind ik zó goed!'

19 februari 2024, 19:35
Foto: © Vandaag Inside

René van der Gijp geniet van het feit dat het momenteel kommer en kwel is bij Bayern München. Der Rekordmeister kijkt tegen een achterstand van acht punten aan op koploper Bayer Leverkusen en verloor afgelopen weekend van VfL Bochem (3-2). Gijp vindt vooral de situatie rondom Harry Kane hilarisch.

Kane verhuisde afgelopen transferzomer naar Bayern München, waar hij maar wat graag wilde gaan spelen voor de prijzen. Als speler van Tottenham Hotspur lukte het de Engelsman maar niet om een tastbare prijs te winnen. “Ik zou kunnen lachen als ik nou Harry Kane ben, maar Kane kan er niet om lachen”, begint Gijp bij KieftJansenEgmondGijp.

Artikel gaat verder onder video

“Je hebt acht jaar bij Tottenham gespeeld, en als je was gebleven werd je dé legende. Dan ga je naar Bayern, dat de afgelopen twintig jaar áltijd wel iets gewonnen heeft, en dan lukt dat hele jaar niks. Dat vind ik goed, dat vind ik heel goed”, schatert Van der Gijp. “Je hebt maanden met je gezin gepraat, neem je Bayern en ga je dan nú echt voor de prijzen. En die winnen dan gewoon een heel jaar niks! Dat vind ik zo goed!”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen