Wesley Sneijder komt met zeer duidelijke en pijnlijke reactie op Valentijn Driessen

6 februari 2024, 08:02
Foto: © Vandaag Inside/Veronica Offside

Wesley Sneijder is het niet eens met de kritiek die Valentijn Driessen uit op Ajax-speler Jordan Henderson, zo geeft de analist maandagavond aan in het programma Vandaag Offside. De recordinternational vindt het teleurstellend dat veel mensen bij de komst van Henderson niet realistisch naar de kwaliteiten van de ervaren middenvelder hebben gekeken.

“Ik vind het zo jammer dat je dan leest dat het niet de Henderson-show was die iedereen had verwacht", begint Sneijder, waarmee hij doelt op de kritische column van de journalist van De Telegraaf: "Waarom? Waar is dat op gebaseerd?", vraagt de analist zich hardop af. “Ik vraag me af wat de mensen van tevoren dachten dat Henderson bij Ajax kwam doen. Dat hij ineens het spel zou gaan maken en ballen van dertig meter erin zou gaan schieten? Dat is Henderson niet en dat is niet zijn kracht", benadrukt Sneijder.

Artikel gaat verder onder video

De oud-speler van Ajax vindt dat Henderson wel degelijk wat aan Ajax toevoegt. Dat doet de Engels international op het veld, maar ook daarbuiten: "Die jongen komt naar Ajax en die brengt een hoop ervaring mee. Hij gaat ervoor zorgen dat alles straks weer staat. Mensen die nooit op een trainingsveld gestaan hebben, begrijpen niet hoe een groepsproces eruit ziet. Hij kwam binnen, iedereen keek tegen hem op en nu gaat hij het allemaal bepalen", verwacht Sneijder.

Presentator Wilfred Genee wil vervolgens graag weten of Driessen zo'n groepsproces binnen een team wél snapt. Voor Sneijder is dat glashelder:  “Valentijn heeft niet gevoetbald en snapt dat zeker niet. Valentijn heeft zo’n groepsproces nooit meegemaakt. Als zo’n speler binnenkomt, dan verandert er iets", weet Sneijder. 

Met wie ben jij het eens?

Laden...
2670 stemmen
It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

F1JPSPecial
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Let op Driessen gaat hier gewoon tegenin met de opmerking "dat mag Wesley vinden" , daar geilt hij nl op. Dan staat ie weer in de belangstelling. En hij kan niet tegen kritiek vooral niet als hij voor onwetend wordt uitgemaakt.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Kunen we geen actie starten om azijn te doneren aan Valentijn en deze op Valentijnsdag te geven aan hem !!!

jurgen😎
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

1000% mee eens wat wesley zegt Valentijn en figuren zoals hem die nooit op het veld gestaan kijken een beetje vanaf de zijlijn mee en geven hun amateur mening . Het is alleen jammer dat media zulke figuren maar steeds een podium geeft heb het echt vaak gezegd, ben blij dat wesley er ook zo over denkt openlijk.

BENNINK24
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Tja die Driessen zit er alleen maar voor het geld !!! en als een kip zonder kop, dus past ie goed bij voetbal inside !!! Sneijder heeft gewoon gelijk !!!!

Neutraal
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Voetbal achtergrond Driessen, check wikipedia. Waarschijnlijk omhoog gelikt bij de Telegraaf. Hij lijkt alleen in "kwaliteits"-programma's ZIJN mening te willen geven. Voetbal achtergrond Sneijder, record international NL team, (bijna) alles gewonnen wat er te winnen valt. Sneijder kan het natuurlijk ook mis hebben, maar ik verwacht dat Henderson in het rijtje van de Laudrups, Rijkaard en Tadic gaat komen. Een eerste wedstrijd bij Ajax (lastig systeem als je het niet kent) is m.i. wennen. Laten we over 3 a 5 weken eens kijken

Laurens1
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Keurig verwoordt door Wesley. Hij wil vriend Driessen nog sparen, netjes. Deze verslaggever heeft nog nooit objectief gereageerd, altijd de stok zoeken om de hond te slaan, jammer!

CG
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Aan RIIOOLJOURNALISTIEK hebben we niets aan. Dat zijn personen die alleen mee willen praten terwijl ze er géén verstand van hebben, dus ook Valentijn !!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen