'Trainer met drie CL-eindzeges opnieuw genoemd als opvolger Ten Hag bij Manchester United'

28 februari 2024, 20:15   Bijgewerkt: 28 februari 2024, 20:23
Foto: © Imago

Zinédine Zidane zou, volgens de geruchten, kunnen terugkeren in de voetballerij en Erik ten Hag kunnen opvolgen bij Manchester United. Zizou coachte eerder al Real Madrid, maar daar is hij na 2021 mee gestopt. De Engelse grootmacht hoopt de Fransman snel weer terug te brengen naar de voetballerij. Foot Mercato weet te melden dat de nieuwe eigenaar van Manchester United Zidane wel ziet zitten.

Sir Jim Ratcliffe schijnt niet helemaal overtuigd te zijn van huidige manager Ten Hag. Ook dit seizoen loopt het stroef voor The Red Devils. De ploeg staat op een zesde plaats achter het Tottenham Hotspur van Micky van de Ven. Vandaar dat Ratcliffe naar andere coaches kijkt. Robert de Zerbi, momenteel coach van Brighton and Hove Albion, werd ook al genoemd als mogelijke vervanger.

Artikel gaat verder onder video

Het is overigens niet de eerste keer dat Zidane in verband wordt gebracht met de Britse club. Dit gebeurde in 2021 namelijk ook al, toen zat Ole Gunnar Solskjaer op de schietstoel. Manchester United is niet de enige club die Zidane hoopt binnen te halen. Bayern München dacht ook al aan The Scientist, maar zij geven de voorkeur aan Xabi Alonso, die het momenteel goed doet met Bayer Leverkusen.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

vleermuis
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

t liefste zie ik ten hag 4 seizoenen zitten om uiteindelijk 1 titel eruit te slepen..guardiola is volgend seizoen weg..manchester mist wel een kaliber haaland ..iemand die tegen de 30 goals gaat maken voor united..brobbey gaat dat in ieder geval niet worden bijv. en ik moet zeggen de meetste trainers gaan t echt niet zomaar beter doen..maar zinedine vind ik wel een coach hoor..erg stabiel..ik denk niet dat zinedine t doet maar anders is ten hag denk ik wel zn plekje kwijt helaas

Laurens1
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

MANCHESTER UNITED; Trainers kerkhof, zit daar structureel iets verkeerd kennelijk!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen