Pierre van Hooijdonk krijgt tafel aan het lachen met venijnige opmerking over Quincy Promes

22 maart 2024, 20:46
Foto: © NOS

Pierre van Hooijdonk heeft vrijdagavond voorafgaand aan het oefenduel tussen het Nederlands elftal en Schotland aan tafel bij de NOS voor hilariteit gezorgd met een opmerking over Quincy Promes.

Presentator Gert van ’t Hof lichtte voorafgaand aan het duel een statistiek uit waaruit blijkt dat onder Ronald Koeman slechts twee Oranje-internationals bij meer doelpunten betrokken waren dan Promes (6): Memphis Depay (23) en Georginio Wijnaldu (13). “Promes was bij zes doelpunten betrokken”, zei Van ’t Hof.

Artikel gaat verder onder video

Van Hooijdonk kon het vervolgens niet laten om het verhaal van Van ’t Hof te onderbreken met een venijnige opmerking: “Die is wel bij meer dingen betrokken…”, zei de analist over Promes, refererend aan de juridische molen waarin de aanvaller van Spartak Moskou is beland. 

Promes werd onlangs veroordeeld tot een celstraf van zes jaar voor zijn betrokkenheid bij de smokkel van in totaal ruim 1350 kilo cocaïne via de haven van Antwerpen. Vorig jaar werd Promes ook al veroordeeld tot anderhalf jaar gevangenisstraf voor het steken van zijn neef op een familiefeest.

“Zeker, zeker. Wil je het daar nu over hebben?”, vroeg Van ’t Hof vervolgens aan Van Hooijdonk, waarna de gehele tafel, waartoe ook Rafael van der Vaart nog behoorde, in lachen uitbarstte. 

© NOS
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Die van Hooijdonk moet gauw zijn mond houden over anderen, want hij is zelf ook niet kieskeurig vn viezigheid

Oud keeper
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Je moet toch wat zeggen. Veel zinnigs komt er niet uit.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen