René van der Gijp maakt met pijnlijke opmerking duidelijk dat hij vaste tafelgast niet gaat missen

14 maart 2024, 13:06
Foto: © Vandaag Inside

René van der Gijp lijkt Özcan Akyol niet te gaan missen bij Vandaag Inside, mocht de columnist van het Algemeen Dagblad daadwerkelijk stoppen als tafelgast bij het programma. Akyol was de afgelopen maanden veel te zien in de talkshow op SBS6, maar zijn uitspraken over Matthijs van Nieuwkerk hebben het nodige veranderd.

Akyol houdt de gemoederen bezig wegens zijn uitspraken over Van Nieuwkerk, een goede vriend van de Deventenaar en supporter van Go Ahead Eagles. Akyol claimde in februari een video te hebben gezien waarin wangedrag van Van Nieuwkerk te zien was, maar dat filmpje bleek later vermoedelijk een 'onschuldig' filmpje van de bekende TV-persoonlijkheid te zijn geweest. Johan Derksen vindt dat Akyol zich daarvoor verontschuldigt, maar hij denkt dat het ego van de Deventenaar daar te groot voor is. Voorlopig lijkt Akyol niet in de uitzendingen van Vandaag Inside te zien, zo is de verwachting van Wilfred Genee en Derksen.

Artikel gaat verder onder video

Donderdagavond kwam de situatie opnieuw ter sprake aan tafel bij Vandaag Inside, waar met Angela de Jong - collega van Akyol - gesproken werd over de columnist. Van der Gijp is in gesprek met RTL Boulevard ook ingegaan op de situatie. De reactie van de oud-voetballer zorgde voor verbazing bij presentator Luuk Ikink: “We dachten: hij zal het wel jammer vinden dat Eus niet komt", zegt Ikink, waarna de beelden worden getoond:  “Sorry, maar ik ben nu heel eerlijk. Om gasten heb ik me nog nooit druk gemaakt", zei Van der Gijp, die niet wakker lijkt te liggen om het vertrek van Akyol. "Ooit zei Michel van Egmond: hang een winterjas op die stoel en het programma gaat ook vrolijk door. Dus wel of geen Eus, dat is aan hem.” 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Oud keeper
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

Dat snap ik, je bent te dom om het niveau te kunnen volgen.

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Tsjaa, de gasten zijn maar vulling. De show draait toch alleen om Derksen?

Ton Roelofs
Link gekopieerd!
    58
    + 1
avatar

Het wordt tijd dat vd Gijp ophoepeld liever vandaag dan morgen,als het smerig is heeft hij de grootste lol,wat een dom figuur.Ik hoop dat er meer reageren.

Laurens1
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

Ach wie neemt dit kneusje nog serieus, zijn vriendje de arts in Rotterdam lacht ook om zijn domheid!

RoelBruijn
Link gekopieerd!
    31
    + 1
avatar

Die van de Gijp heeft het verstand van een pannenkoek !'

RoelBruijn
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Van de Gijp is zelf lijp !'

boyke
Link gekopieerd!
    30
    + 1
avatar

van de Gijp moet eerst eens in de spiegel kijken en snap niet dat hij er nog zit die vulgaire viezerik die alleen om zijn eigen grapen kan lachen, overal tussen zit en van de hak op de tak spring en van niemand zijn lijf kan afblijven. Wij kunnen hem missen als kiespijn en heel dat programma gaat ten gronde ook door Derksen met zijn op- en aanmerkingen die geniepige meneer zeg Geen nee de presentator die alleen maar steeds op zijn telefoontje kijkt. Het was ooit een goed programma maar gaat met de week verder achteruit en ook de gasten. Somige zijn goed maar vele ook niet. Mevrouw de kritiekast kan alleen maar commentaar geven en vele vinden haar zo goed maar wat een krneg is dat die alles afbreekt

willem wiskie
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hier wil ik niks aan toevoegen beter dan dit wordt het niet verwoord

Link gekopieerd!
    27
    + 1
avatar

Wie zal van der Gijp missen dan als hij er eindelijk uitgegooid zal worden ?

E-lev-en
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Van der Gijp is al heel lang niet leuk meer. Derksen, fijn dat hij een mening heeft, mag, ben het er soms mee eens en vaker niet, maar vind het jammer dat iedereen met een andere mening vaak die mening niet mag ventileren of dan als dom wordt weggezet. Zijn mening is heilig.... Je kunt vinden wat je wil van Angela de Jong, ben het ook niet altijd met haar eens, maar ze is wel één van de weinigen die tegen Derksen in durft te gaan als ze een andere mening heeft en zich niet zomaar laat wegbluffen. De meeste tafelgasten lullen gewoon maar wat mee met de 'baas' Derksen. Vaak ,naar mijn mening, om maar goed voor de dag te komen, om hun carrière een boost te geven of juist bang om maar geen vriendje meer te zijn van de show...Liever hielen likken om een treetje hoger te komen... Geef mij dan maar Angela.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen