Driessen vernietigt commentator: ‘Ik stoorde me verschrikkelijk aan hem, slap gelul allemaal!’

11 maart 2024, 23:00
Foto: © Vandaag Inside, Imago

Valentijn Driessen heeft zich zondagmiddag ontzettend gestoord aan het commentaar van Guy Habets bij Liverpool - Manchester City (1-1). De flamboyante journalist haalt maandag in de voetbalpodcast Kick-off van De Telegraaf gigantisch hard uit naar de voetbalcommentator, die bij betaalzender Viaplay het liveverslag van de Engelse topper verzorgde.

Habets is sinds de zomer van 2022 als commentator verbonden aan Viaplay. Daarvoor was hij werkzaam bij diverse schrijvende media. Habets is dus relatief nieuw in het vak van voetbalcommentator. Hij kon Driessen zondag absoluut niet bekoren. “Ik weet niet wie die verslaggever was bij Liverpool - Manchester City, maar daar stoorde ik me verschrikkelijk aan”, zegt de chef voetbal van De Telegraaf over Habets.

Artikel gaat verder onder video

“Ik heb het volume van het commentaar echt heel zacht gezet zodat ik het niet meer hoorde, want ik dacht: dit wil ik niet. Wat een slap gelul allemaal!”, vervolgt Driessen, die vindt dat Habets soms veel te positief was over de Engelse topper. "Viaplay heeft natuurlijk veel geld betaald voor de rechten, maar deze commentator gebruikte allemaal superlatieven.”

Daartegenover staat dat Driessen van mening is dat Habets overdreven kritisch was op Stefan Ortega, die kort na rust werd ingebracht bij Manchester City vanwege een blessure bij eerste doelman Ederson. “Toen Ederson na rust geblesseerd uitviel bij Manchester City stond het volume helaas nog hard. De commentator zei dat zijn vervanger helemaal niet goed keepte, maar die gozer deed het gewoon geweldig.” 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waar maakt Diessen zich druk om. Sneu mannetje

F1JPSPecial
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Driessen is wel de laatste die commentaar mag geven hij heeft zelf geen geintje verstand van voetbal. Alles wat ie voorspeld klopt geen klote van. Maar wat wil je hij heeft nooit hoger gespeeld dan Westlandia 7 onderafdeling KNVB die peenbuiker.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Konden we het negatieve commentaar van Driessen maar op volume 0 zetten...

Laurens1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Geen Falentijn adept, echter hier heeft wel een punt. Wat een ontzettende zeikerd die verslaggever en nog op de hand Liverpool ook! Siert de Vos praat ook veel maar is nog weleens lollig tussendoor, dit ventje was ronduit hinderlijk!

Blackie
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

nu heb je zelf eens vernomen wat stom lullen is , dus leer ervan

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen