Van der Gijp hard voor gast Vandaag Inside: 'Hij neemt zijn rol te serieus, vergeet dat je het programma moet dragen'

25 maart 2024, 22:24
Foto: © Vandaag Inside

René van der Gijp heeft zich maandagavond kritisch uitgelaten over het optreden van journalist Rutger Castricum in het programma De Oranjezondag op SBS6. De oud-voetballer laat in Vandaag Inside weten dat hij vindt dat Castricum, die ook regelmatig naast Van der Gijp aanschuift, zichzelf te serieus neemt.

Van der Gijp en Johan Derksen waren maandagavond kritisch op de laatste uitzending van de Oranjezondag, die volgens Derksen niet om aan te gluren was wegens de veelal lachende tafelgasten. Daar viel Castricum, regelmatig te zijn in het programma Vandaag Inside waar de twee oud-voetballers de hoofdrol spelen, ook in op. Derksen vond alleen Jack van Gelder als tafelgast een goede indruk maken in de talkshow, die gepresenteerd wordt door sportpresentatrice Hélène Hendriks.

Artikel gaat verder onder video

Het viel Van der Gijp op dat Castricum in de talkshow van SBS vaak de hoofdrol wil opeisen: "Rutger (Castricum, red.) neemt zijn rol ook te serieus", stelt de analist van Vandaag Inside. "Hij vindt dat hij het programma moet dragen, vergeten", adviseert de oud-voetballer de journalist. "Ga lekker als sidekick erbij zitten en met die andere meepraten, maar niet het idee geven dat je een hele grote rol hebt in dat programma.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Walging om Memphis in catacombe: ‘Wat een afgang! Erger dan het broodje kroket van Kramer’

Memphis Depay heeft vlak voor de aftrap van het oefenduel met Schotland (4-0) voor frustratie gezorgd bij voetbalminnend Nederland. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Nou, ik moet Gijp weer eens gelijk geven...is lang geleden. Maar bij VI is hij ook zo. Sinds ze hebben gezegd dat hij de opvolger van Derksen zou moeten zijn, lijkt het alsof de show om hém draait. Ik by the way, vind het maar een waardeloze tafelgast. Maarja, wie am I?

Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Aldus de mediadeskundige van der Gijp, man heeft ook overal verstand van, wat een oetlul om andere constant de maat te nemen en zelf door heel veel mensen worden uitgekotst door zijn domme en stompzinnige gedrag op de tv en daarbuiten

Laurens1
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

In het geval Castricum heeft hij helaas gelijk. Als je je mening wilt ventileren moet deze wel onderbouwd zijn Rutger. Lees je eens wat beter in.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen