Alex Kroes zit vlak boven zeer opvallend spandoek in de ArenA: 'Heeft hij zelf opgehangen'

14 april 2024, 18:03
Foto: © ESPN

De geschorste algemeen directeur Alex Kroes van Ajax is zondag aanwezig bij de wedstrijd tegen FC Twente. Zijn aanwezigheid levert een opvallende foto op, want Kroes zit vlak boven een spandoek waarmee wordt opgeroepen tot het vertrek van de raad van commissarissen.

Kroes was anderhalve week geleden al aanwezig bij de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles (1-1), maar werd toen niet vastgelegd door de camera’s. Zondag is hij wel meermaals in beeld geweest bij ESPN en ook andere supporters hebben foto’s van hem gemaakt.

Artikel gaat verder onder video

Op een van die foto’s is te zien dat Kroes vlak boven het opvallende spandoek zit met de harde boodschap richting de rvc, uitgerekend het orgaan dat zich tegen Kroes heeft gekeerd. “Hij heeft het spandoek zelf even opgehangen”, grapt een socialmediagebruiker dan ook.

Volg de wedstrijd tussen Ajax en FC Twente in ons liveverslag!

Overigens krijgen de fans die het doek hebben opgehangen deels hun zin. Commissarissen Annette Mosman, Georgette Schlick en Cees van Oevelen stellen hun positie immers beschikbaar, zo werd eerder op de zondag bekend.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Man met 90 wedstrijden in Ajax 1 naar voren geschoven als opvolger Alex Kroes

Een deel van de supporters van Ajax hoopt dat hun club een oudgediende aanstelt als opvolger van algemeen directeur Alex Kroes.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen