Bas Nijhuis zorgt voor grote hilariteit met hilarische onthulling over zijn vader

9 april 2024, 16:36
Foto: © Talpa

Bas Nijhuis zorgt voor hilariteit bij Wilfred Genee en Roxane Knetemann in de online-rubriek In de Wandelgangen van Vandaag Inside. De scheidsrechter vertelt de presentator en de voormalig wielrenster daarin over de band met zijn vader, die hem al jaren vergezelt bij wedstrijden die zijn zoon mag fluiten, en onthult wat zijn vader soms wel móét doen als in delen van het stadion het welbekende 'Je moeder is een hoer' wordt ingezet.

"Ik vind het echt mooi. Mijn vader gaat al jaren mee, dan evalueren we het weer in de auto", legt Nijhuis uit. Knetemann vraagt vervolgens waar vader Nijhuis tijdens de wedstrijden zit: "Hij gaat mee in het stadion, hij krijgt altijd zo'n mooi plekje", legt zoonlief daarop uit.

Artikel gaat verder onder video

Genee brengt het gesprek vervolgens op de spreekkoren die iedere scheidsrechter wel kent en ook Nijhuis weleens te horen heeft gekregen, waarin de supporters zingen dat de moeder van de arbiter het oudste beroep ter wereld uit zou oefenen. "Nee, dat is niet leuk voor hem", reageert Nijhuis. "Maar hij zit soms ook in een vak, dan kan hij niet anders, dan moet hij wel meezingen", vervolgt de arbiter tot grote hilariteit van het duo Genee-Knetemann. "Je hebt soms geen keus, hij zingt dan uit volle borst mee, ja."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BENNINK24
Link gekopieerd!
  5
  + 1
avatar

Niet meer laten fluiten, niet meer op de buis !!! dat is het beste voor allemaal !!!

El Sarcastico
Link gekopieerd!
  5
  + 1
avatar

De beste scheids die Nederland heeft. Ja natuurlijk, hij is aandachtsgeil, maar so what? Hij is het op een leuke positieve manier. Hij heeft heerlijke, droge humor maar wat nog belangrijker is...hij beledigd nooit iemand. Van mij mag iedereen zeggen wat hij vindt, ookal beledigd die persoon half Nederland, zoals Derksen altijd doet volgens vele. Maar net zoals Nijhuis, mag ook ik, en ja, zelfs óók Derksen altijd zeggen wat hij ergens van vindt.

rene van gool
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Hoe kan hij nou een nieuwe fluit kopen die ouwe kan nooit versleten zijn want hij fluit nooit. Dappere dodo

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen