Eredivisieclubs oefenen: Twente spoelt Ajax-kater weg met zege op competitiegenoot

17 april 2024, 14:59
Foto: © Imago

FC Twente heeft in een besloten oefenduel tegen Go Ahead Eagles met 2-1 gewonnen in de onderlinge wedstrijd. Ook AZ Alkmaar heeft een oefenduel afgewerkt. Sparta Rotterdam werd met 4-1 verslagen en aan de zegekar van de Noord-Hollanders gebonden. Dit artikel wordt geüpdatet als er nieuwe uitslagen van oefenwedstrijden bekend zijn.

FC Twente – Go Ahead Eagles 2-1 (17 april 2024)

FC Twente kwam door toedoen van Sander Sybrandy op 1-0 na ongeveer twintig minuten. Nog voor rust was het Soren Tengstedt die de 1-1 maakte namens de bezoekers uit Deventer. Pas laat in de tweede helft werd het oefenduel beslist. Mitchell van Bergen maakte de 2-1 voor FC Twente, en de Tukkers stappen als winnaars van het trainingsveld in Hengelo.

AZ – Sparta Rotterdam 4-1 (17 april 2024)

Artikel gaat verder onder video

Op het AFAS Trainingscomplex ontving AZ thuis Sparta Rotterdam en won met 4-1 van de bezoekers uit Zuid-Holland. AZ stond al snel op een marge van twee doelpunten door goals van Ruben van Bommel en Ibrahim Sadiq. Camiel Neghli deed wat terug namens Sparta, maar na de aansluitingstreffen scoorden Sven Mijnans en Myron van Brederode nog voor AZ: 4-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen