Slot kijkt op zijn iPad, wordt woedend en krijgt pas na 46 seconden gehoor

14 april 2024, 14:59
Foto: © ESPN

Arne Slot is niet blij met Bas Nijhuis in de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Feyenoord. De trainer van de Rotterdammers reageerde vol onbegrip op een venijnige charge van Ivo Pinto op Igor Paixão, die enkele minuten behandeld moest worden op het veld.

Slot, die voorafgaand aan de wedstrijd al liet weten dat hij met zijn team heeft gesproken over de stijl van Nijhuis, keek langs de lijn op zijn tablet naar de beelden. Hij liet met handgebaren weten ontevreden te zijn. Opvallend genoeg gaf Nijhuis uiteindelijk wél een gele kaart aan Pinto, maar dat gebeurde alsnog. “Blijkbaar heeft er toch iemand wat in zijn oor gezegd”, zei commentator Vincent Schildkamp van ESPN daarover.

Artikel gaat verder onder video

Op sociale media klinkt ook veel onvrede op het spel van Fortuna en het optreden van Nijhuis. Ploegen van trainer Danny Buijs staan erom bekend de tackles niet te schuwen en veel Feyenoord-fans vrezen voor blessures, een week voordat de bekerfinale plaatsvindt. Paixão kon na de overtreding wel verder. Eerder in de wedstrijd lagen Paixão en Yankuba Minteh al op de grond na tackles van Sadik Fofana, maar de aanvallers van Feyenoord krabbelden weer op.

Volg de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Feyenoord in ons liveverslag!

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Opstootje buiten beeld tussen twee spelers van Ajax na zesde treffer Feyenoord

Na het zesde doelpunt van Feyenoord in de Klassieker tegen Ajax, in de 66ste minuut gemaakt door Igor Paixão, heeft er buiten beeld een woordenwisseling plaatsgevonden tussen twee Ajacieden.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

boyke27db
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Als supporter zijnde schaam ik mij voor het gedrag van die trainer Danny Buijs die zijn spelers het veld injoeg met oorlog voetbal. Het is algemeen bekend dat Nijhuis niet snel fluit ondanks hij deze wedstrijd wel weer heel erg ver ging met zijn fluiten en aantoonde van elke wedstrijd zijn show te maken, maar neemt niet weg dat die Buijs zijn spelers het veld injaagt met beton voetbal met 100 procent oorlog voetbal en onsportief gedrag om de tegenstander te blesseren. Zo hard mogelijk ingaan op de tegenstander zodat deze terug kunnen trekken en denken aan de finale van volgende week. Ze wisten dat er volgende week een finale voor de boeg stond dacht minster president Buijs zijn spelers zo op te jagen en jutten dat ze tot het uiterste moesten gaan richting tegenstander. Schandalig dat zulk soort trainers op deze manier moeten zien te winnen of overleven. Zal zeer blij zijn als Fortuna de play offs niet halen aangezien ze dat ook niet verdienen met dit soort beton voetbal. Sportiviteit moet altijd de bovenhand krijgen en niet met onsportief hard gedrag.

Dexi
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Slot kijkt op zijn iPad naar de Bas Nijhuis show

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen