De Telegraaf weet welke club favoriet is in strijd om Couhaib Driouech

23 mei 2024, 16:22
Foto: © Imago

PSV heeft een streepje voor in de strijd om Couhaib Driouech, zo weet De Telegraaf donderdagmiddag te melden. De Eindhovenaren concurreren samen met het Belgische Antwerp FC om de smaakmaker van Excelsior en hebben volgens het medium de beste papieren.

Zo’n twee weken geleden kwam naar buiten dat de Belgen serieuze interesse hadden in Driouech en naar verluidt al een officieel bod uitbrachten. PSV probeert Antwerp nu af te troeven en lijkt ‘volgens bronnen in België’ een streepje voor te hebben op de onttroonde Belgische landskampioen.

Artikel gaat verder onder video

Het is niet precies duidelijk waarom PSV dan een streepje voor lijkt te hebben. Antwerp, dat financieel een stap terug moet doen na de ongekende tekorten in de afgelopen seizoenen, heeft minder te besteden dan de Eindhovenaren. De landskampioen van Nederland bood eerder dit jaar, in januari, een bedrag rond de vier miljoen euro op de Marokkaan.

De verwachting is dat dat bedrag nu lager gaat uitvallen. Excelsior trok destijds de stekker uit de onderhandelingen rondom Driouech, die zelf wel oren had naar een transfer naar het Philips Stadion.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Luuk de Jong behoedt Noa Lang op allerlaatste moment voor zeer grof gezang

Het had niet veel gescheeld of Noa Lang had een controversieel liedje richting Feyenoord gezongen tijdens de huldiging van PSV.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ook weer een inkoppertje .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen