Feyenoord én Ajax strijden om komst van Chelsea-aanvaller: Engelse bronnen weten wie favoriet is

21 mei 2024, 22:51
Foto: © Imago

Zowel Ajax, als Feyenoord werkt aan de komst van Championship-sensatie Omari Hutchinson, zo weet Voetbal International dinsdagavond te melden. De Nederlandse topclub strijden samen ‘hard’ om de handtekening van de aanvaller van Chelsea, die dit jaar furore maakte bij het naar de Premier League gepromoveerde Ipswich Town.

Volgens Engelse bronnen zou Feyenoord de beste papieren hebben voor de komst van Hutchinson. De aanvaller, die mag vertrekken bij Chelsea, staat zelf open voor een transfer. Feyenoord meldde zich al officieel in Londen, zo weet VI. In hoeverre Ajax zich heeft gemeld, wordt niet omschreven door het medium.

Wel weet VI dat Hutchinson ook in Duitsland op de radar is verschenen. Onder meer VfB Stuttgart en Borussia Mönchengladbach hebben interesse in de twintigjarige Jamaicaan.

Artikel gaat verder onder video

Hutchinson kende een goed seizoen in dienst van Ipswich Town, waarmee hij verrassenderwijs promoveerde naar het hoogste niveau. De aanvaller, die vorig jaar zijn debuut maakte in de Premier League namens Chelsea, was goed voor tien goals en vijf assists. Het is onduidelijk wat voor prijskaartje er aan Hutchinson hangt.

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

O O , daar gaan we weer ......

CG
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Ja, zeg dat wel !!!

Goku
Link gekopieerd!
  3
  + 1
avatar

Een hele zomer, van dit soort artikelen....

KROTJE
Link gekopieerd!
  4
  + 1
avatar

Of het waar is of niet, mocht door Hutchinson een keuze tussen de club uit R'dam-Zuid en Ajax gemaakt moeten worden dan is het voor mij gerechtvaardigd dat de club uit R'dam-Zuid zijn voorkeur krijgt, omdat qua uitstraling die club op dit moment meer dan Ajax te bieden heeft en als het juist is wat in het artikel staat dan toonde die club uit R'dam-Zuid meer daadkracht in de interesse.

Ellen Van Namen
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

eeeee ellehn

Ellen Van Namen
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

ellen hoe is het met je

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen