Roda JC-supporters slaan keihard terug na Frans Timmermans-spandoeken van MVV-supporters

22 mei 2024, 14:58
Foto: © X: @VoetbalUltras

Roda JC-supporters hebben met een spandoek gereageerd op de sneren richting Wim Frijns en Frans Timmermans van MVV-supporters. De supporters van de club uit Maastricht vroegen op cynische toon wanneer de huldiging zou zijn, doelend op de pitch invasion toen leek alsof Roda gepromoveerd was.

MVV-supporters brachten een bezoekje aan het Parkstad Limburg Stadion om met een spandoek op de foto te gaan met sneren richting Wim Frijns en Frans Timmermans. Roda JC-supporters hebben inmiddels gereageerd door ook een spandoek op de hangen in Maastricht, zo meldt Voetbal Ultras.

Artikel gaat verder onder video

De supporters van Roda JC hebben ook een bezoekje gebracht aan Maastricht. “25ste inderdaad huldiging, en jullie? Groetjes”, zo valt er te lezen op het tegenspandoek van de Koempels. Op 25 mei viert Alemannia Aachen een kampioenschapsfeest. De supporters van Aachen hebben een vriendschap met de supporters van Roda JC.  Alemannia werd kampioen in de Regionalliga West, en speelt komend seizoen in de 3. Liga.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Dit is het virtuele schema voor de play-offs van de Eredivisie voor Europees voetbal

NEC, FC Utrecht, Sparta Rotterdam en Go Ahead Eagles staan momenteel op een plek die goed is voor play-offs om Europees voetbal aan het einde van het seizoen.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen