Uitgaande transfer aanstaande bij PSV: ‘Hij is niet te behouden en gaat ongetwijfeld vertrekken’

21 mei 2024, 22:58
Foto: © Imago

Johan Bakayoko speelt volgend seizoen niet meer in het shirt van PSV, zo verzekert Jeroen Kapteijns dinsdagmiddag bij Kick-off van De Telegraaf. De clubwatcher van de Eindhovenaren denkt dat de Belg, mede dankzij een sterk seizoen, niet te behouden is voor de landskampioen.

“Concrete aanbiedingen hebben ze, voor zover ik weet, nog niet. Maar Bakayoko is niet te behouden”, is Kapteijns stellig. “Die zal ongetwijfeld deze zomer een transfer maken. Er is zoveel interesse in hem, clubs staan in de rij. Ik denk dat PSV ook wil meewerken aan een transfer”, gaat de journalist verder.

Artikel gaat verder onder video

Kapteijns denkt dat een transfersom van vijftig miljoen euro realistisch is voor Bakayoko. “Dat kunnen ze zeker wel krijgen. De potentie van Bakayoko is heel erg groot”, aldus de clubwatcher van PSV namens De Telegraaf. De 21-jarige Belg was een belangrijke schakel in het succeselftal van Peter Bosz. De vleugelspeler maakte dertien doelpunten in 48 officiële wedstrijden. Daarnaast was Bakayoko goed voor veertien assists.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Noa Lang houdt pijnlijk shirt over Ajax omhoog en waarschuwt alle supporters van Feyenoord

Noa Lang hield tijdens de huldiging van PSV in het centrum van Eindhoven een opvallend shirt omhoog.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Successen eisen altijd hun tol. De topclub Ajax had dit al elk seizoen moeten ondergaan, verkoop van sterkhouders en nu is het de beurt aan de andere clubs....leerzaam voor hen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen