Afellay maakt gevoelige grap met Van Basten naast zich: 'Nu moet je ophouden'

19 juni 2024, 17:56
Foto: © NOS

Ibrahim Afellay heeft NOS-presentator Jeroen Stomphorst in de maling genomen tijdens de voorbeschouwing op Duitsland – Hongarije op NPO 1. Naast Afellay en Stomphorst zat ook Marco van Basten aan tafel, die zich een paar dagen geleden niet populair maakte door te zeggen dat hij zich niet goed had voorbereid.

“Nog even over (Donyell) Malen, Ibi. Denk jij dat hij dicht tegen de basis aanzit? “Jij vond Simons goed spelen, hè?”, vraagt Stomphorst aan Afellay na de persconferentie met Malen en Stefan de Vrij. “Nee, nee, sorry dan ben je in de war denk ik”, reageert Afellay. “Nee, Ten Hag vond hem goed spelen”, voegt Van Basten toe.

Artikel gaat verder onder video

En dan maakt Afellay de grap richting Stomphorst. “Jij hebt je niet goed voorbereid denk ik”, doelend op Van Basten die onvoorbereid ter tafel kwam en met zijn mond vol tanden stond over een vraag met betrekking tot het Nederlands elftal. Stomphorst wilde meteen orde krijgen in de studio. “Nou moet je ophouden”, zei hij, voordat de discussie weer verderging.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Welke spelers van Oranje moet Koeman strafschoppen laten nemen?

Afgezien van Memphis Depay heeft Oranje een klein probleem. Al is er een Eredivisie-speler met 10 goals uit 10 penalty's.

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
  38
  + 1
avatar

Als ik naar die foto kijk , zie een gevaarlijk gemeen bekkie .

Zozo
Link gekopieerd!
  35
  + 1
avatar

Denk alleen maar aan hoe meneer zich gedroeg tegenover zijn medespelers in zijn PSV tijd. Inderdaad, een vals gemeen mannetje.

Wen
Link gekopieerd!
  34
  + 1
avatar

Nou weet niet waar jij dat ziet,maar ik zie alleen een lekker bekkie🤣

Mr. LabMan
Link gekopieerd!
  31
  + 1
avatar

Normaal ben ik niet zo te spreken over Affie, maar dit was toch wel een geslaagde grap van hem 😆

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
  22
  + 1
avatar

Ik lach hier werkelijk mijn kont omhoog voor deze grap............. Als er al een item gemaakt moet worden over het grappen maken in studio "Etwas" nou dan weten we het wel.........komkommertijd !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen