Volop gespeculeer na 45 minuten over einde van Frenkie de Jong in Oranje

10 juni 2024, 21:33
Foto: © Talpa

Joey Veerman heeft gigantisch veel indruk gemaakt in de eerste helft van de vriendschappelijke wedstrijd van het Nederlands elftal tegen IJsland. De middenvelder van PSV strooide met diverse ingenieuze passjes en wordt halverwege dan ook volop geprezen.

De meest in het oog springende actie van Veerman voltrok zich halverwege de eerste helft. De PSV’er had op rechts oog voor Denzel Dumfries en wist de vleugelverdediger te bereiken met een fraaie pass. Dumfries bediende vervolgens Xavi Simons, die van dichtbij eenvoudig kon scoren: 1-0.

Artikel gaat verder onder video

Vrijwel meteen erna toonde Veerman opnieuw zijn inzicht en vernuft aan de bal: ditmaal stak hij Cody Gakpo op links weg met een pass over de laatste linie van IJsland. En rond het halfuur stond hij met een fraaie pass op Dumfries opnieuw aan de basis van een gevaarlijke situatie in de zestien van IJsland.

Voetballiefhebbers en kijkers uiten op X massaal hun bewondering voor het spel van Veerman. Sommigen stellen zelfs dat de PSV’er op het EK de voorkeur zou moeten krijgen boven Frenkie Jong, zelfs als laatstgenoemde op tijd herstelt van een enkelblessure die hem sinds medio april aan de kant houdt.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen