Juve-iconen kritisch over aankoop Bendtner

Jw
1 september 2012, 10:54

Niclas Bendtner is niet met groot gejuich ontvangen door de criticasters van Juventus. Voormalig Juve-sterren Gianluca Vialli en Alessio Tacchinardi vragen zich hardop af de Deense spits kwaliteit toevoegt aan de Oude Dame.

Juventus zette lange tijd hoog in op onder andere Robin van Persie en Edinson Cavani. De komst van Bendtner, gehuurd van Arsenal, valt in het perspectief van die namen natuurlijk tegen. "Bendtner is geen slechte speler hoor, maar hij zal het team niet naar een hoger plan tillen. Hij voegt geen kwaliteit toe. Als supporter had ik liever een andere spits zien komen", aldus Tacchinardi tegen Sky Sport Italia

Vialli is net als zijn voormalig ploeggenoot kritisch, maar iets positiever. "Bendtner kan soms overkomen als een fenomeen, omdat hij zelfverzekerd oogt en moeilijke trucjes probeert. Met zijn moed en fysieke kracht kan Bendtner veel, maar als hij hier is gekomen om zelf te schitteren, zit hij verkeerd. Ik denk wel dat Antonio Conte (de trainer, red.) een goed plan met hem heeft. En Juventus is bovendien sterk genoeg om ook zonder een topaanvaller de landstitel te winnen."

Naast Bendtner trok Juventus ook Kwadwo Asamoah en Mauricio Isla aan. "En dat zijn echte koopjes", aldus Vialli.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen