Dzemaili en Cavani schitteren bij Napoli

30 maart 2013, 22:59

De late Serie A-wedstrijd in het paasweekend heeft veel spektakel opgeleverd. Op bezoek bij Torino zegevierde Napoli zaterdag met 3-5, ondanks dat het tien minuten voor het einde nog tegen een 3-2 achterstand aan keek.

Blerim Dzemaili was de grote man bij Napoli. Met drie rake afstandsschoten was de Zwitser goed voor een hattrick. Twee keer bracht Dzemaili de Napolitanen aan de leiding (0-1 en 1-2). Zijn derde treffer was 'slechts' de 3-3, want tussen de 74ste en 78ste minuut had Torino de 1-2 achterstand ombogen in een 3-2 voorsprong via Jonathas (ex-AZ) en Riccardo Meggiorini. Eerstgenoemde deed dat uit een penalty. Voor de pauze had Napoli in de persoon van Marek Hamsik gefaald vanaf elf meter. De Slowaak schoot slap in en zag zijn inzet gered worden door Jean-Francois Gillet.

In de laatste zes minuten maakte Edinson Cavani met twee doelpunten hoogstpersoonlijk het verschil. De sterspeler, die geen vlekkeloze terugreis had vanuit Zuid-Amerika en daarom op de bank begon,  krulde in de 84ste minuut een vrije trap binnen en kopte vijf minuten later de 3-5 achterstand op het scorebord.

Napoli neemt door de doelpuntrijke overwinning de tweede plaats in de Serie A weer over van AC Milan, dat eerder op de avond nipt won bij Chievo Verona (0-1).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen