'Jol op de wip bij Fulham, Meulensteen in beeld'

30 september 2013, 09:51   Bijgewerkt: 30 september 2013, 10:05

De toekomst van Martin Jol bij Fulham staat onder druk. Volgens Engelse media moet de Nederlandse trainer voor zijn baan vrezen, nadat de Londenaren met 1-2 onderuit gingen tegen promovendus Cardiff City. Vooralsnog staat Fulham op de achttiende plaats, met slechts vier punten uit zes duels.

De relatie tussen Jol en het bestuur van Fulham zou inmiddels behoorlijke barsten vertonen. De oefenmeester wordt verweten met miljoenen te smijten om goede spelers aan te trekken, maar het eigen talent te vergeten. Daarnaast blijven klinkende resultaten uit.

Na het verloren duel met Cardiff zei Jol zich niet druk te maken. "Ik ben rustig, maar heb er een enorme hekel aan als mensen binnen een club onzeker worden. Ik wil dat we beter gaan presteren. Dat is mijn verantwoording, dat begrijp ik."

De naam van René Meulensteen gaat rond als eventuele opvolger van Jol. De voormalige rechterhand van Alex Ferguson bij Manchester United was dit seizoen kort werkzaam bij Anzhi Makhachkala. Na slechts twee duels werd hij op straat gezet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen