PSG op valreep en discutabele wijze weer koploper

27 oktober 2013, 23:01   Bijgewerkt: 27 oktober 2013, 23:11

AS Monaco nam zondag tijdelijk het koploperschap over in de Franse Ligue 1, maar Paris Saint-Germain is na de wedstrijd tegen AS Saint-Etienne weer lijstaanvoerder. Winnen deed de ploeg van trainer Laurent Blanc echter niet: in Stade Geoffroy Guichard stond er uiteindelijk een 2-2 eindstand op het scorebord, na vreemde doelpunten en een bizarre rode kaart voor Saint-Etienne speler Fabien Lemoine.

De Parijzenaren wisten in het eerste uur niet wat hen overkwam. De thuisploeg was de gevaarlijkste en kwam via Benjamin Corgnet op voorsprong. Lemoine schoot na een half uur spelen op de lat en alsof dit nog niet erg genoeg was, vergrootte Romain Hamouma vijf minuten na rust de voorsprong tot 2-0. PSG-Doelman Salvatore Sirigu ging op onbegrijpelijke wijze in de fout.

Na een uur spelen moest de bebloede Lemoine het veld met een rode kaart verlaten. De speler van de thuisploeg raakte in botsing, liep een hoofdwond op, en had in de ogen van de dienstdoende arbiter een overtreding gemaakt, waarvoor hij zijn tweede gele kaart ontving.

Bij de beslissing van de arbiter kunnen absoluut vraagtekens worden geplaatst, maar het deed de wedstrijd wel kantelen. Dit tot grote woede in het kamp van Saint-Etienne. Edinson Cavini schoot van dichtbij de 2-1 tegen de touwen en Blaise Matuidi maakte er 2-2 van, met een vrije trap die aan de vrije trap van Arjen Robben tegen Turkije deed denken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen