Slagvaardig Standard presenteert tweede zomeraanwinst

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

21 mei 2014 – Standard Luik toont zich, vlak nadat het seizoen is afgelopen, zeer actief op de transfermarkt. Na de komst van de Portugees Jorge Teixeira, melden de Rouches dat de Franse speler Adrien Trebel de gelederen zal komen versterken. Hij komt over van FC Nantes en tekent voor vier jaar.

"Het is een droom om voor de grootste club van België te mogen spelen", zegt de 23-jarige middenvelder volgens Sporza. "Standard volgt me al twee jaar, sinds ik jeugdinternational werd voor Frankrijk", aldus Trebel, die sinds zijn dertiende al in het shirt van Nantes speelt. Nadat hij in 2011 debuteerde kwam hij tot bijna honderd optredens voor de Ligue 1-club.

Met William Vainqueur, vaste waarde in de equipe van Standard, treft de middenvelder een oude bekende, aangezien beide spelers met elkaar samenspeelden bij Nantes. "Ik ken Vainqueur nog goed, dat heeft een grote rol gespeeld in mijn beslissing. Maar ook de geweldige fans en de uitstekende faciliteiten waren doorslaggevend. Ik heb bovendien de leeftijd om een nieuwe stap te zetten."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd