Groep C: Spanje herstelt zich tegen Luxemburg

12 oktober 2014, 23:05   Bijgewerkt: 12 oktober 2014, 23:42

Spanje heeft zondag de kater van het verlies tegen Slowakije (2-1) van afgelopen donderdag enigszins weggepoetst. In Luxemburg zegevierde de ploeg van bondscoach Vicente del Bosque met 4-0.

Al voor rust had de regerend Europees kampioen, die aantrad zonder doelman Iker Casillas, het duel beslist. David Silva en Paco Alcacer tekenden voor de doelpunten. In de tweede helft deden ook Diego Costa, die na 515 minuten eindelijk zijn eerste interlandgoal maakte, en debutant Juan Bernat een duit in het zakje.

De bekritiseerde Diego Costa had in Luxemburg opnieuw lange tijd lastig, maar in de tweede helft van zijn zesde interland benutte hij een - overigens niet al te moeilijke - kans.

De Spanjaarden kwamen ondanks de ruime zege niet dichter bij koploper Slowakije, dat ook in zijn derde EK-kwalificatiewedstrijd zonder puntenverlies bleef.

Marek Hamsik was de grote man bij de ploeg van bondscoach Jan Kozak. Mede dankzij twee doelpunten van de Napoli-middenvelder werd Wit-Rusland op vreemde bodem met 3-1 verslagen. Stanislav Sestak maakte het derde Slowaakse doelpunt, Timofei Kalachev had de thuisploeg eerder nog op gelijke hoogte gezet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen