Hellemons: "Laten we hopen dat de gifbeker leeg is"

30 november 2014, 11:53

NAC Breda glijdt met de week meer af in de Eredivisie. De Brabanders zijn al negen wedstrijden op rij zonder overwinning en zagen Heracles Almelo zaterdag passeren op de ranglijst. Alleen FC Dordrecht staat nog onder de equipe uit Breda, die in eigen huis met 1-5 verloor van FC Utrecht. Eric Hellemons hoopt dat de misère snel voorbij zal zijn. "Laten we hopen dat de gifbeker leeg is."

"Dit is een aardige mokerslag. Dit is onder de ondergrens door", zei Hellemons tegen de NOS over het ruim verloren duel met Utrecht. De coach zette Adnane Tighadouini en Mats Seuntjens midweeks tijdelijk uit de selectie wegens onprofessioneel gedrag, maar denkt niet dat dit van invloed was op de wanprestatie van NAC. "We hebben prima kunnen trainen en de ploeg voorbereid op deze wedstrijd. In de eerste helft kon je dat ook wel terugzien."

"We zitten in de hoek zit waar de tikken vallen", constateert Hellemons. "Je kunt in de rust wel de puntjes op de i willen zetten, maar als je dan na tien, twaalf minuten in de tweede helft de derde goal tegen krijgt, knakt er iets bij de ploeg", aldus de NAC-trainer, die weet dat de druk op zijn persoon ook toeneemt. "Dat is duidelijk. Maar we hebben ook uitgesproken dat er iets moet gebeuren in de winterstop. We hebben een aantal prima spelers, maar er zal hier en daar versterking moeten komen. Dat weten we. Dat zien we vandaag ook weer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen