De Nooijer: "Na rust waren we heer en meester"

8 maart 2015, 15:21

FC Dordrecht is er niet in geslaagd de overwinning van vorige week op Go Ahead Eagles een passend vervolg te geven. De equipe van coach Gerard de Nooijer ging zondag met 2-0 onderuit in de uitwedstrijd tegen FC Groningen. De Nooijer had na afloop gemengde gevoelens.

"Natuurlijk baal ik, want we hebben eindelijk een keer heel veel kansen gecreëerd en dus is het zonde dat we die niet hebben benut", aldus De Nooijer bij FOX Sports. "In de tweede helft waren we denk ik heer en meester. Toen heb je kunnen zien dat we goed kunnen voetballen. Natuurlijk was het soms opportunistisch, maar dat is ook een kracht van ons. Het is jammer dat we het niet hebben afgemaakt."

"Maar we hebben wel de passie en beleving getoond om een goal te maken. Nu moet ie er alleen nog in, volgende week tegen Feyenoord dan maar", vervolgde De Nooijer met glimlach. "Op deze manier moeten we verder. We zijn zeker niet terug bij af. Natuurlijk moet het voetballend nog beter, maar laten we eerst eens kijken of we een goal kunnen maken. Dat is het belangrijkste."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen