Messaoud wacht op Willem II: "Moet wat gebeuren"

11 april 2015, 12:13

Willem II promoveerde vorig seizoen van de Jupiler League naar de Eredivisie en oogst lof met het aanvallende voetbal, dat bovendien de nodige punten opgeleverd heeft. Belangrijke spil in het spel van de Tilburgers is middenvelder Ali Messaoud. De spelmaker is doorgaans basisspeler bij Willem II, maar toch besloot de club enkele weken geleden de optie in zijn contract niet te lichten. Hierdoor bestaat de kans dat hij na dit jaar vertrekt uit Tilburg.

Hij heeft begrip voor het besluit van zijn werkgever. "Ik zit al best hoog met mijn salaris. Als die optie was gelicht, was ik nog een stuk omhoog gegaan", zegt Messaoud in het Brabants Dagblad. "Gezien de financiële problemen bij de club, heb ik er begrip voor dat ze die keuze niet maken."

Hij had echter wel gehoopt dat Willem II met een ander contractvoorstel zou komen. Dat is niet gebeurd. "Ze zeggen dat ze tevreden met me zijn. Maar dat moeten ze dan wel laten blijken. Er zijn ook andere clubs die interesse hebben. Ik heb het goed naar mijn zin bij Willem II. En geld is niet alles. Als ik ergens anders iets meer kan verdienen, is de kans groot dat ik er toch voor kies om te blijven. Maar dan moet er wel wat gebeuren."

De oud-speler van AZ zou het mooi vinden als Willem II volgend seizoen met dezelfde mensen gaat werken. "We hebben een bepaalde chemie samen. Dat moet je niet onderschatten. Als je teveel van het fundament sloopt, kun je helemaal opnieuw beginnen. Daarom vind ik het jammer dat het zo lang duurt voordat contracten verlengd worden, van spelers en stafleden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen