Valencia wint stadsderby simpel van 'broertje' Levante

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

13 april 2015 – De derby van Valencia is maandagavond ten prooi gevallen aan de grootste club die de Spaanse sinaasappelstad kent. Valencia won de burenruzie in het eigen Mestalla overtuigend met 3-0. De formatie van coach Nuno vergaarde niet alleen derbyroem, maar deed ook zeer goede zaken op de ranglijst van de Primera División.

Valencia wint stadsderby simpel van 'broertje' Levante

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Valencia vergrootte de voorsprong op nummer vijf Sevilla, dat koploper FC Barcelona afgelopen weekend op 2-2 hield, weer tot drie punten. Als Los Che erin slagen om deze positie vast te houden, dan plaatsen ze zich voor de voorronde van de Champions League. De achterstand op nummer drie Atlético Madrid is bovendien één puntje, waardoor rechtstreekse plaatsing voor het miljoenenbal ook nog binnen handbereik ligt.

Een prachtig kopdoelpunt van Paco Alcacer, die de 1-0 maakte, was het hoogtepunt van de wedstrijd. Sofiane Feghouli knikte de thuisploeg naar een comfortabele marge. In de tweede helft raakte Ivan Ramis namens de bezoekers de lat, voordat Alvaro Negredo de eindstand op geweldige wijze op 3-0 bepaalde.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd