Gepasseerde ADO-goalie Hansen biedt excuses aan

10 mei 2015, 14:36

Martin Hansen moet boeten voor de openlijke kritiek aan het adres van de clubleiding van ADO Den Haag. De Deense doelman heeft zijn excuses aangeboden voor zijn uitlatingen, maar heeft zijn basisplaats desondanks verloren. Bij de uitwedstrijd tegen Willem II staat reservegoalie Robert Zwinkels onder de lat.

Hansen baarde deze week opzien, door in het AD stevige kritiek te leveren op de ADO-leiding, vanwege het feit dat hij geen verbeterde verbintenis voorgeschoteld heeft gekregen. Daarnaast was hij kritisch op captain Roland Alberg, omdat de teamgenoot van Hansen tijdens een voetbalclinic met kinderen met zijn telefoon speelde.

"Ik wil mijn excuses aanbieden voor de uitlatingen die ik afgelopen vrijdag richting de media deed", stelt Hansen tegen hetzelfde medium waarin hij ook zijn kritiek tot uiting bracht. "Ik heb gisteren een goed gesprek gehad met Henk Fraser. De lucht is volledig geklaard tussen ons. Er is dus ook geen sprake van boosheid zoals in sommige media wordt beweerd. Daarna heb ik bij de spelersgroep en specifiek bij de aanvoerder aangegeven dat ik deze zaken niet zo had mogen zeggen."

Daar laat de keeper van ADO het nog niet bij. "Ik heb veel respect voor de leiding van ADO Den Haag en wil ik ook richting hen mijn excuses aanbieden. Ik ben trots om in het shirt van ADO te spelen en zal altijd alles geven voor deze club. Ik accepteer het feit dat ik vandaag niet speel. Ik heb een fout gemaakt en accepteer de consequenties ervan. Volgende week tegen PSV doe ik er alles aan om het seizoen winnend af te sluiten", besluit Hansen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen