Newcastle legt opnieuw miljoenen neer voor aanwinst

21 juli 2015, 11:16

Newcastle United heeft, na de komst van Georginio Wijnaldum, opnieuw toegeslagen op de transfermarkt. The Magpies maken via de officiële clubkanalen wereldkundig dat Aleksandar Mitrovic de gelederen komt versterken. De twintigjarige international van Servië komt over van Anderlecht.

De aanvaller heeft een vijfjarig contract getekend op St. James' Park en zorgt voor de op drie na grootste transfer in de clubhistorie. Newcastle betaalt naar verluidt 21 miljoen euro voor de Serviër, wat 1 miljoen euro meer is dan de prijs die de Engelse club voor Wijnaldum overmaakte naar PSV. Mitrovic brak bij Partizan Belgardo, met een uitstapje bij satellietclub Teleoptik, door in het betaalde voetbal. Bij Anderlecht kwam hij volledig tot bloei, met 44 doelpunten in negentig optredens.

Mitrovic, 13-voudig international van Servië, is verheugd met zijn transfer. "Ik ben zo blij, ik kan niet wachten op mijn eerste wedstrijd in dit fantastische stadion. Dit is een club met een grote historie en fans met passie. Er zal druk zijn, maar ik houd van druk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen