FC Utrecht is blij met Conboy: "Hij past in het profiel"

3 september 2015, 11:58

De transfermarkt is al dicht, maar FC Utrecht heeft de clubloze Kevin Conboy aan haar selectie toegevoegd. De Domstedelingen zaten al een tijdje achter de multifunctionele verdediger aan en hebben diens oude werkgever NEC afgetroefd in de strijd om de Deen met Britse roots. Utrecht is blij met het feit dat de aanwinst voor twee seizoenen getekend heeft.

"Kevin is een speler die goed past in het profiel van een FC Utrecht-verdediger", zegt technisch manager en coach Erik ten Hag. "Hij gaat altijd voorop in de strijd, toont initiatief, neemt het voortouw. Kevin is voetballend sterk, zeer offensief ingesteld en beschikt over de juiste instelling en mentaliteit Hij is een winnaar en weet wat er in de topsport gevraagd wordt", aldus de keuzeheer van Utrecht.

Conboy startte zijn carrière bij de Deense club Esbjerg fB en speelde de afgelopen vier seizoenen bij NEC, waar hij deze zomer transfervrij vertrok. "Kevin neemt een flink pak ervaring mee naar Utrecht. Hij speelde meer dan tweehonderd wedstrijden in het betaalde voetbal", weet Ten Hag, die Conboy vandaag (donderdag) al verwelkomt op het trainingsveld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen