Van de Looi geïrriteerd: "We kwamen niet voor een punt"

Jw
6 december 2015, 20:46

FC Groningen pakte zondag slechts een punt op bezoek bij Roda JC. Daar kwam de ploeg van trainer Erwin van de Looi bovendien nog goed mee weg, want de Limburgers kregen een paar goede kansen op de overwinning. Van de Looi zag zelf ook in dat het een lange busrit wordt van Kerkrade naar Groningen.

"Natuurlijk ga ik straks chagrijnig de bus in. Met een punt ben ik niet tevreden. Daar kwamen we niet voor. Maar afgaande op het spel, is het terecht dat we de drie punten niet hebben gekregen. Eigenlijk had niemand recht op een overwinning", vond Van de Looi tegenover FOX Sports.

Van de Looi verweet het slechte spel aan slordigheid. "We willen graag goed voetballen. Van daaruit willen we verder bouwen. Maar vandaag waren we slordig. Vooral op het middenveld en aan de flanken raakten we de bal vaak kwijt."

Ondanks het gelijkspel blijft FC Groningen overigens op een keurige vijfde plaats staan in de Eredivisie. Roda JC-trainer Darije Kalezic was gezien het verschil op de ranglijst wel tevreden met het punt. "We hebben het goed gedaan tegen een ploeg met meer budget, die vorig jaar de beker nog heeft gewonnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen