Terugslag voor Lurling: "Niet op deze manier afsluiten"

12 januari 2016, 13:14

Anthony Lurling heeft in het herstel van zijn achillespeesblessure te maken gekregen met een terugslag, waardoor de rentree van de ervaren aanvaller van FC Den Bosch langer op zich laat wachten dan aanvankelijk verwacht werd. "Ik hoopte eind januari bij de groep aan te sluiten, maar dat wordt nu februari."

Lurling wordt al lange tijd geplaagd door fysiek malheur en kwam omwille hiervan dit seizoen nog niet in actie. "Ik hoopte in januari weer fit te zijn, maar dat valt dus allemaal wat tegen", zegt de ervaren rot tegen Omroep Brabant. "Ik voelde onlangs weer pijn in mijn kuit, maar ik heb niet het gevoel dat het weer mijn achillespees is. Die pijn is weg, denk ik. Het zal waarschijnlijk een geïrriteerde pees ernaast zijn of een kleine verrekking. Maar ik sta hierdoor soms 's ochtends als een oude vent op en dat was voor de operatie niet zo. Ik ga woensdag weer naar mijn behandelend arts. Verder ben ik hartstikke fit. Het zal nu weer wat langer duren voor ik bij de groep kan aansluiten."

Geen haar op het hoofd van de inmiddels 38-jarige Lurling die overigens denkt aan het einde van zijn loopbaan. "Ik wil mijn carrière voetballend afsluiten en niet op deze manier."

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen