Tottenham grijpt naast koppositie: "Heel teleurstellend"

Ger
3 maart 2016, 07:46   Bijgewerkt: 3 maart 2016, 08:25

Manager Mauricio Pochettino baalt stevig van de nederlaag van Tottenham Hotspur in de uitwedstrijd tegen West Ham United. De nummer twee van de ranglijst liet door het teleurstellende resultaat de kans liggen om Leicester City op doelsaldo te verdringen van de eerste plaats in de Premier League.

Michail Antonio tekende al na zeven minuten voor het enige doelpunt van het duel. "We begonnen niet goed. De eerste helft was slecht, ver onder ons gebruikelijke niveau. We maakten veel fouten en wisten geen oplossingen te vinden", stelt Pochettino vast. "In de tweede helft kregen we meer vrijheid en verdienden we een gelijkspel. Maar als je niet scoort, is het wel heel lastig om alsnog punten te veroveren. Dit is heel teleurstellend."

De Argentijn beseft dat zijn spelers niet te lang moeten treuren. Zaterdag wacht immers voor eigen publiek de confrontatie met aartsrivaal Arsenal, de nummer drie van de ranglijst. "We hebben de koppositie nog altijd in het vizier", zegt Pochettino. "Zaterdag zullen we honderd procent moeten zijn om bovenin mee te blijven spelen. We zullen vertrouwen moeten putten uit ons spel in de tweede helft tegen West Ham."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen