Sparta-spits Verhaar is fit en kan spelen tegen GAE

20 augustus 2016, 13:33

In de eerste twee competitiewedstrijden moest Sparta Rotterdam het zien te rooien zonder Thomas Verhaar, maar dit weekend kan de topscorer van vorig seizoen zijn eredivisiedebuut gaan maken voor de club. Hij geef zelf aan dat hij fit genoeg is om zondag in actie te komen tegen Go Ahead Eagles.

"Over de opstelling worden in principe geen uitspraken gedaan, maar ik ben fit genoeg om te starten", zegt Verhaar, die in de voorbereiding op dit seizoen een enkelblessure opliep, tegen RTV Rijnmond. Hij moest daardoor de duels met Ajax en PEC Zwolle missen. "Sparta keert terug in de Eredivisie en ik was erbij toen we dat behaalden. Dan is het lastig als je dat vanaf de zijkant moet bekijken. Maar het is aan mij om te zorgen dat ik zo snel mogelijk weer op het veld sta."

Verhaar kijkt uit naar de wedstrijd tegen Go Ahead, dat net als Sparta is gepromoveerd. "Nu spelen we tegen een ploeg die uit hetzelfde schuitje komt als wij. We kunnen nu kijken hoe we ons in de laatste maanden hebben ontwikkeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen