Luckassen heeft lak aan onverdiende zege: "Ik ben blij"

26 januari 2017, 12:18

AZ heeft zich wederom geplaatst voor de halve finale van de KNVB-beker. Derrick Luckassen was woensdagavond de gevierde man door tegen sc Heerenveen de enige treffer van de avond voor zijn rekening te nemen. Na afloop gaf hij echter ruiterlijk toe dat de Alkmaarse zege niet helemaal verdiend was.

"Of het verdiend was? Nee, maar dat maakt mij niet uit. We zijn door en dat is het belangrijkste. Tegen welke club ik nu het liefst loot? Dat maakt niet uit. We moeten verder komen en de finale halen. Ik wil dat wel eens meemaken. Ik denk iedereen, de boys ook.", vertelt de verdediger op AZ.nl. Vlak na zij treffer had Luckassen nog de genadeklap kunnen uitdelen door de 2-0 te maken, maar dit liet hij na.

Toch was het al de tweede wedstrijd op een rij waarin de verdediger met het hoofd wist te scoren (afgelopen weekend deed hij dit al tegen Sparta) en dat is volgens hem geen toeval. "Ik zag die bal komen en ik dacht: deze moet ik koppen. Ik zag daarna ook de paal. Maakt niet uit, dan ga ik er maar doorheen. Deze moest erin. Heerenveen was in die fase beter dan wij. Ze maakten het ons moeilijk. Die goal was dus lekker. Het gaf ons wat lucht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen