Bonucci na ruzie met Allegri buiten Juve-selectie gelaten

21 februari 2017, 19:24

Leonardo Bonucci ontbreekt in de selectie van Juventus voor het Champions League-duel van woensdag met FC Porto. De verdediger kreeg het afgelopen weekend aan de stok met trainer Massimiliano Allegri, die hem als straf niet meeneemt naar de uitwedstrijd in Portugal.

Dat bevestigde de coach dinsdag op zijn perspraatje. "Hij zit niet bij de selectie", zei Allegri. "Dat betekent niet dat we een groot probleem hebben, maar ik doe dit uit respect voor de club, het team en de fans. Dit is de juiste beslissing. Hij is goed omgegaan met het nieuws. Hij blijft ook een belangrijke speler voor de club."

Allegri baalt van het voorval tijdens de wedstrijd tegen Palermo van afgelopen weekend. "Ik reageerde ook niet goed, dit is niet zoals het hoort in het voetbal", sprak de coach over de ruzie met Bonucci. "Dit is een slecht voorbeeld voor alle kinderen die voetbal kijken", aldus de trainer, die verder wel klaar is voor de uitwedstrijd tegen Porto. "Het is een sterke tegenstander, die sinds september slechts veertien tegengoals heeft gekregen. Het wordt een pittige test, maar we weten dat we in staat zijn de klus te klaren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen