Zidane: "Dagelijks alles geven is onze enige verplichting"

25 april 2017, 17:16

Zinedine Zidane hoopt zich woensdag te herpakken met Real Madrid. De Spaanse topclub gaat dan op bezoek bij Deportivo La Coruna. Afgelopen weekend verloor Real voor eigen publiek El Clásico tegen FC Barcelona, door een late tegentreffer, met 2-3.

"We verkeren in goede vorm en denken alleen aan de wedstrijd van woensdag", aldus Zidane op de clubwebsite. "We zijn gefocust op wat we moeten doen. We gaan ons best doen om de drie punten te pakken. Ik voel me nergens toe verplicht, alleen dat we elke dag het maximale geven. Dat is onze verplichting."

Real en Barcelona delen de koppositie in La Liga, al heeft eerstgenoemde club nog een wedstrijd tegoed. "In het voetbal kan je niet speculeren", vervolgt Zidane. "We hebben ons lot in eigen hand, we zijn van niemand afhankelijk. We gaan ons best doen om woensdag te winnen."

Dat Real tegen Barcelona veel kansen miste, baart Zidane geen zorgen. "Dat klopt, maar dat hoort bij het voetbal. Het is pas zorgwekkend als je helemaal geen kansen creëert", stelt de Franse legende. "Met de kansen die we krijgen moeten we de wedstrijden dood maken en scoren. We blijven proberen dit op te lossen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen