AZ breekt contract met De Zeeuw open

31 mei 2006, 14:34

Demy de Zeeuw heeft een nieuw contract in de wacht gesleept bij AZ. De verdedigende middenvelder had nog een verbintenis tot medio 2009, maar zal binnenkort zijn krabbel zetten onder een contract dat hem tot de zomer van 2010 aan de Alkmaarse club verbindt.

De Zeeuw kwam afgelopen zomer als relatief onbekende speler van Go Ahead Eagles naar AZ, maar ontwikkelde zich al snel tot een enorm talent. Met name de eerste helft van het seizoen was de 23-jarige Apeldoorner een vaste waarde in het elftal van Louis van Gaal. 

"Demy heeft afgelopen seizoen boven verwachting gepresteerd en AZ vond het gepast om dit in zijn contract te waarderen en daarmede ook zijn verblijf te verlengen", legt manager voetbalzaken Marcel Brands uit op de website van de Alkmaarse club.

Afgelopen maandag onderstreepte hij zijn talent met een geweldige wedstrijd namens Jong Oranje tegen Jong Italië. Na dat duel was voormalig Italiaans international Marco Tardelli vol lof over De Zeeuw. "Die nummer twintig van Nederland was pure klasse", zei hij over De Zeeuw, die tegen de Italianen vlak voor de Nederlandse defensie speelde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen