Karami keert terug bij Excelsior: "Wilde niet blijven wachten"

15 augustus 2017 – Excelsior kan dit seizoen toch beschikken over Khalid Karami. De verdediger wilde eerst geen nieuw contract tekenen in Rotterdam en in de zomer op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging. Tot een overeenkomst met een andere club kwam het niet en dus besloot Karami toch terug te keren bij Excelsior.

Karami keert terug bij Excelsior: "Wilde niet blijven wachten"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Excelsior meldt op de clubwebsite dat Karami zijn handtekening zet onder een eenjarige verbintenis. De 27-jarige verdediger sluit woensdag al aan bij de training. "Het zal daarom voelen als thuiskomen, alsof ik niet weggeweest ben. Ik ben fit en iedereen weet wat ik kan. Ik heb ook veel zin om weer bij Excelsior aan de slag te gaan", zo laat hij weten. Karami begint aan zijn vierde seizoen in het shirt van Excelsior.

In de zomer zocht Karami naar een nieuwe club, maar tot een overeenkomst kwam het uiteindelijk niet. Wel bleef hij contact houden met Ferry de Haan en trainer Mitchell van der Gaag. "Er was belangstelling van veel clubs, maar het duurde allemaal te lang en ik wilde niet blijven wachten. Mijn voorkeur ging uit naar een grotere club in Nederland. Die mogelijkheid was er ook wel, maar ik wilde niet meer langer wachten", legt Karami uit.

Voor Excelsior is de terugkeer van Karami een meevaller. Trainer Van der Gaag liet namelijk eerder weten achterin nog wel een versterking te kunnen gebruiken. 

Reacties

Eredivisie

gerelateerd