RKC haalt oud-Twentenaar Seys terug naar Nederland

24 augustus 2017 – Ook komend seizoen is Dylan Seys actief op de Nederlandse velden. Na een jaar bij FC Twente gaat de 20-jarige aanvaller nu aan de slag bij RKC Waalwijk, dat een niveau lager speelt. Seys komt over van Club Brugge en heeft een contract voor twee seizoenen getekend in het Mandemakers Stadion.

RKC haalt oud-Twentenaar Seys terug naar Nederland

Seys werd vorig seizoen door Club Brugge verhuurd aan FC Twente en was sinds deze zomer transfervrij. Voor FC Twente kwam de Belg zeventien keer in actie in de Eredivisie, hij scoorde één keer. "Met de komst van Dylan voorzien we onze aanvalslinie van een flinke kwaliteitsimpuls," stelt algemeen directeur Frank van Mosselveld van RKC Waalwijk tevreden vast. "Dylan is een snelle en technisch zeer vaardige speler die zowel in een twee- als in een driespitsensysteem goed uit de voeten kan, waardoor we ook direct meer mogelijkheden hebben om te variëren in onze speelwijze. Daarnaast is het voor de club RKC Waalwijk goed dat spelers van dit kaliber weer hun weg weten te vinden naar het Mandemakers Stadion, iets waar we trots op mogen zijn."

Oss en Emmen
Naast RKC heeft ook FC Oss nieuws over de selectie. Daan Klomp wordt gehuurd van NAC Breda, dat ook Vinnie Vermeer al huurt van de Bredanaars. Bij FC Emmen verlengde Tim Siekman zijn vertrek met een seizoen.

Eredivisie

gerelateerd