Aboutaleb wil weer uit-fans: "Moeten zelf met plan komen"

22 oktober 2017, 15:12

Volgens Ahmed Aboutaleb, de burgemeester van Rotterdam, is het tijd dat er weer uit-supporters worden toegelaten bij de wedstrijden tussen Feyenoord en Ajax. Wel stelt hij dat de supportersverenigingen van de beide clubs dan zelf met een plan moeten komen.

In aanloop naar het treffen tussen Feyenoord en Ajax in De Kuip van zondagmiddag, liet Aboutaleb zich tegenover RTV Rijnmond uit over het supportersvraagstuk. "Ik denk dat het heel goed zou zijn om over enige tijd weer uit-fans bij De Klassieker te proberen. Maar er zit wel een voorwaarde aan vast. De supportersclubs moeten zelf met een plan komen."

De burgemeester stelt dat het niet zo moet zijn dat alleen de gemeenten van Rotterdam en Amsterdam zich bezighouden met de kwestie. "Het is iets wat de supportersclubs aangaat, maar ze nemen zelf niet het initiatief. De bal wordt steeds weer in het zestienmetergebied van de burgemeesters gedropt", zegt Aboutaleb, die hoopt dat er binnenkort nieuwe gesprekken met de supporters worden gepland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen